Träningsprogram

Få ett träningsprogram direkt

Att träna med en plan är nyckeln till framgång. Hos mig erbjuder jag färdiga program som är testade av mig och av flera av mina kunder. Dessa program är skräddarsydda för att få bästa möjliga resultat av just det program du väljer. Ett träningsschema online som inte bara ger tydliga mål utan också skapar en strukturerad väg att uppnå dem. Du behöver bara fokusera på träningen. 

Mina träningsprogram är utformade för att inte bara optimera dina resultat utan också göra träningsrutinen till en naturlig del av din vardag.

Jag vet att nycklen till en hållbar träning är eneklhet. Genom att erbjuda lättlästa och enkla att följa program får du dem bästa förutsättningarna att komma igång oavsett nybörjare eller erfaren. 

Vid köp av program finns jag alltid att nå vid eventuella frågor, Önskas ett mer individanpassar program finns det under fliken Online Coachning.

Digitala träningsprogram

Bli starkare med baslyft 14 veckor – 549 kr

Detta program riktar sig till dig med gymvana som är bekant med övningarna knäböj, bänkpress och marklyft. Programmet sträcker sig över 14 veckor och har tre pass per vecka ett med fokus på dem olika baslyften. Programmet bygger på tung styrketräning som är uppdelat i tre olika block med en lagom progression. Så vill du bli starkare och gillar klassisk styrketräning är detta program för dig.

 

Bli en starkare triathlet 15 veckor – 499 kr

För dig som tränar triathlon eller håller på med multisport är detta ett perfekt komplement som kommer göra dig både starkare, rörligare och mer explosiv. Genom att följa ett väl strukturerat gymprogram kommer du få en bättre rörelseekonomi i din idrott. Programmet sträcker sig över 12 veckor och är uppdelad i tre olika block. Varje vecka består av två stycken helkroppspass med olika fokus. Vill du läsa mer om styrketräning för en triathlet gör du det här.

Bli effektivare i vattnet 12 veckor – 479 kr

Vill du bli en sabbare, mer uthållig och mer effektiv simmare är detta program för dig. Du får ett program på 12 veckor med två träningar i veckan uppdelat i tre olika block. Det är utformat så att du ska träna så smart och effektivt som möjligt med enbart två simpass i veckan. Volymen per vecka ligger på 5 400m till 7 450m, passen kan stegras eller trappas ner och frisim (crawl) ligger i fokus.

 

Allt du behöver till din egna simträning – 349 kr

Detta kompendium är för dig som vill ha en nytändning i din simträning eller för dig som planerar din egna träning. Med detta kompendium får du lära dig hur du lägger upp strukturen för en simträning, vad ett pass bör innehålla och en massa inspiration. Det finns en bank med olika teknikövningar för alla delar i din simning, flera olika serier med olika fokus. Med andra ord passar detta kompendium alla som tänkt att simma, det finns något till alla oavsett vilken nivå. 
 
 
 

För föreningar och klubbar

Följande program går att köpa till er förening eller klubb där kan jag komma ut en eller flera gånger för att coacha era atleter fysiskt eller hjälper era tränare. Förfrågan skickas på e-post.

Beställ ditt program idag

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.