föreläsningar
& workshops

Föreläsningar

Mina föreläsningar är fyllda med kunskap, energi och inspiration för att ta fram det bästa hos mina deltagare. Med min omfattande expertis inom hälsa och min passion för att hjälpa andra, ser jag till att alla deltagare får med sig en tankeställare hem.

Fysisk aktivitet, återhämtning och sociala faktorer spelar en avgörande roll för att optimera ditt välbefinnande på alla nivåer. Oavsett vilken målgrupp du tillhör finns det alltid lärdom och inspiration att hämta, vare sig det är företagaren, föreningen eller kompisgänget. 

Vad jag erbjuder

Jag erbjuder föreläsningar till företag, föreningar eller privatpersoner antingen på plats i Halmstad Golfarenas fantastiska konferanssalar och inspererande miljö, eller så kommer jag till er! Mina föreläsningar skräddarsys utifrån era specifika behov och önskemål. Exempel för ämnen för föreläsningar kan vara motivation, kost, träning eller kanske simning.

Exempel på tidigare föreläsningar:

Ät Smart. Orka mer, Halmstad Golfarena

Styrketräning och kost för en konditionsidrottare, Halmstad Triathlon & Multisport

Utmaningar att lära ut simning till båtflyktingar, Halmstad Högskola

Kontakta mig idag för att boka en föreläsning som passar era specifika behov och låt oss tillsammans skapa en meningsfull och inspirerande upplevelse

Workshops

Upptäck fördelarna med workshops, där du kan lära dig nya färdigheter eller finslipa din befintliga erfarenhet. Mitt mål är att erbjuda workshops som passar alla oavsett tidigare erfarenhet. Med min expertis  kan jag erbjuda spännande och lärorika workshops som ger dig verktyg och insikter för resten av ditt liv. 

För de som är intresserade av styrketräning, kost, rörlighetsträning eller simning finns detta. Jag utformar en workshop just för ditt sällskap!

Min senaste wokrshop ägde rum på Halmstad golfarena med temat Skivstångsträning.

Boka föreläsning/Workshop
redan idag!

Tillsammans kan vi uppnå era mål!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.