Crawlkurser i bassäng

Crawlkurser för alla nivåer

Välkommen till mina spännande crawlkurser! Oavsett om du är nybörjare eller redan har viss erfarenhet av crawl, har jag skräddarsydda kurser som passar just dig. Nästa kursstart är v.18.

Niva 1. Nybörjare – Håll utkik

Vill du lära dig crawla? Då är denna kursen skapad speciellt för dig. Inga förkunskaper krävs, vi börjar ifrån grunden för att ge dig bästa möjliga chans att lära dig crawla. 

Niva 2. Fortsättning – Håll utkik

Denna kurs är designad för dig som redan har lite erfarenhet av crawl eller kanske genomfört en nybörjarkurs. Här fokuserar vi på att finslipa din teknik.  Under kursens gång kommer vi att simma sträckor upp till 50 meter.

Niva 3. Fortsättning 2 – Håll utkik

För den vana simmarna som känner sig bekväma att simma minst 150m crawl i ett svep. Vi fortsätter att förfina din teknik samtidigt som vi introducerar mer utmanande simpass för att stärka din uthållighet och kondition

Passar inte dessa tillfällen? Boka en privatlektion eller privatkurs med dina träningskamrater eller din förening på 4-8 deltagare.

Crawlkurs på Actic

Vi är glada att kunna erbjuda dig en unik crawlkursupplevelse där kvalitet och individuell feedback står i fokus tack vare de mindre grupperna. Kursen äger rum på Actic simhallsbadet i Halmstad med mig Alexander Madarov som instruktör. 

Kursdetaljer:

  • Kurstyper: 3 kurser med olika nivåer, Max 6 deltagare
  • Kurslängd: 8 tillfällen v.18-26 (uppehåll v.22)
  • Tillfällen: 1 tillfälle / vecka (Onsdagar – 19:00)
  • Tid/plats: 45min, Actic Simhallsbadet Halmstad
  • Förkunskap: Kunna simma 0-150m crawl beroende på nivå
  • Utrustning: Badkläder, Rekommenderar simglasögon samt badmössa
  • Pris:  1 496 kr
 

Anmälan: (Obs nästa kurs startar i höst)

Anmälan till crawlkursen sker enkelt via Actics webbplats HÄR eller i receptionen på Actic simhallsbadet. Fungerar inte tiderna? Då kan ditt gäng på minst fyra personer boka in en privat kurs för samma pris.

 

Intresseanmälan

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.