Kostrådgivning
Digitalt & fysiskt

kostrådgivning för hälsa och välbefinnande

Att äta en balanserad kost är avgörande för att uppnå och behålla god hälsa och välbefinnande. Genom att inkludera en mängd olika livsmedel som innehåller alla de näringsämnen som kroppen behöver, kan du minska risken för sjukdomar, öka din energi och prestationsförmåga i vardagen.

Som kostrådgivare kan jag hjälpa dig att utveckla en personlig kostplan som passar just dina behov och hälsomål. Tillsammans kan vi analysera din nuvarande kosthållning och identifiera starka och svaga sidor, välja de bästa livsmedlen att inkludera i din kost och de som bör minskas, baserat på dina hälsotillstånd, livsstil och preferenser.

Genom att arbeta med en kostrådgivare kan du också få en djupare förståelse för hur din kropp fungerar och vilka näringsämnen som är viktiga för din hälsa. Genom att göra små justeringar i din kost kan du uppleva stora förbättringar i ditt välbefinnande och minska risken för framtida hälsoproblem.

Vad jag erbjuder

Jag erbjuder en omfattande kostrådgivningstjänst, både digitalt och på plats i Halmstad. Tillsammans med mitt dietistprogram kan jag hjälpa dig att öka din förståelse för din nuvarande kosthållning. Oavsett vad ditt mål är -att gå ner i vikt, bygga muskler eller helt enkelt förbättra din kosthållning, kan kostrådgivning hjälpa dig att nå dit.

Tillsammans kan jag hjälpa dig att få en bättre bild av din nuvarande kosthållning och skräddarsy den efter dina önskemål och målsättningar. Vi går igenom all näring du får i dig från kosten och följer upp med jämna mellanrum för att se till att du är på rätt väg.

Jag erbjuder också kostanalyser där du får siffror på din nuvarande kosthållning, från proteininnehåll till fettsammansättning och mikronutrienter. Detta ger dig en klar och tydlig bild av vad du behöver göra för att förbättra din kosthållning och nå dina mål.

För att boka en session med mig kan du enkelt göra det genom min hemsida eller kontakta mig direkt för mer information. Pris 800kr per tillfälle.

Kosttrender och hållbarhet

Kosttrender och dieter är ständigt i förändring, vilket kan leda till extrema eller mycket restriktiva kosthållningar. Detta gör det svårt att veta vad man ska äta och vad som faktiskt är hälsosamt för kroppen.

Som kostrådgivare kan jag garantera att jag alltid följer evidensbaserade riktlinjer och rekommendationer för att främja en hälsosam kosthållning. Att äta hälsosamt handlar inte om att utesluta vissa livsmedel, utan snarare om att upprätthålla rätt proportioner. Mitt fokus är att hjälpa mina kunder att äta balanserade och mångsidiga måltider utan att behöva följa strikta begränsningar eller förbud. På så sätt kan de få en hållbar och hälsosam livsstil som håller livet ut.

Boka
redan idag!

Tillsammans kan vi uppnå dina mål!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.