Alexander Madarov
Personlig tränare

Vem är jag?

Mitt stora intresse för träning har tagit mig hit! Det började när jag gick från simskolan till att börja tävla i simning som ung. Men min fascination för träning och hälsa slutade inte där. Jag har alltid varit driven av att utmana mig själv och se hur mycket mer jag kan klara av än vad jag trodde var möjligt.

Efter min simkarriär har jag sökt nya utmaningar inom andra områden, såsom bodybuilding, brandman, kampsporter och triathlon. Jag älskar att utmana mig själv och utforska nya sätt att träna på.

Men vad som är ännu viktigare för mig än min egen träning är att hjälpa andra. Jag vill dela med mig av min kunskap och erfarenhet för att stödja och inspirera andra att nå sina träningsmål. Jag tror att en träningscoach kan göra en enorm skillnad på träningsresan.

För mig handlar träning och hälsa om så mycket mer än bara fysisk aktivitet. Det handlar om att hitta en balans i livet, att ta hand om både kropp och själ.

Mina erfarenheter

Jag har samlat på mig omfattande erfarenheter och meriter under min karriär som personlig tränare, simtränare och kostrådgivare. Det hela började för över 10år sedan när jag började arbeta som sim och fystränare för ungdomar i simklubben Laxen.

Under min gymnasietid valde jag att studera inriktning ledarskap och specialinriktning med ”crosstraining”. Därefter fortsatte jag min utbildning på Eleiko och Safe Education där jag utbildade mig till personlig tränare och kostrådgivare. Även om jag kände att jag hade en bra grund att stå på, insåg jag också att jag aldrig skulle kunna bli fullärd. 

Jag valde att fortsätta min utbildning på Högskolan Dalarna där jag fördjupade mina kunskaper inom träningsplanering, idrottsnutrition, idrottsmedicin samt idrottspsykologi.

Under min utbildning på högskolan bestämde jag mig för att arbeta med träning och hälsa på heltid. Jag började jobba på gymkedjan Actic där jag arbetade som personlig tränare, kostrådgivare, siminstruktör samt gruppträningsinstruktör. 

Idag driver jag min egen konsultverksamhet i Halmstad inom friskvård och jag är tacksam för att jag aldrig kan bli fullärd. Jag fortsätter därför att studera aktivt för att utveckla mina kunskaper och färdigheter ytterligare.

 

MINA utbildningar

  • Träningsplanering, Högskolan Dalarna
  • Idrottsnutrition och Idrottsmedicin, Högskolan Dalarna
  • Idrottspsykologi, Högskolan Dalarna
  • Träningslära: Styrkelyft för veteraner, Högskolan Dalarna
  • Anatomi och fysiologi, Katrinebergs folkhögskola
  • Personlig tränare, Safe Education
  • Kostrådgivare, Safe Education

  • Simlärare, Svenska Simförbundet
  • Gilla vatten, Milton Nelms 
  • Poollivräddare, Svenska Livräddningssällskapet
 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.