VO2 max test Halmstad

VO2 max test- Optimera din träning genom vetenskapliga analyser

Vill du optimera din konditionsträning och nå nya höjder? Halmstad Fystesters VO2max-tester är perfekta för dig som vill få en detaljerad bild av din fysiska kapacitet och skapa effektiva träningsprogram. 

Genom att mäta din maximala syreupptagningsförmåga får du en klar bild av din konditionsnivå. Tillsammans med laktattester ger våra tester dig en heltäckande överblick över dina intensitetszoner och träningsbehov.

Oavsett om du är en triathlet, löpare, cyklist eller roddare, kommer våra VO2max-tester att ge dig värdefulla insikter. Pris från 1 595kr.

Träningsprogram utefter VO2 max test

Testresultaten från våra laktattester och VO2max-tester blir grunden för att skapa träningsprogram som är skräddarsydda just för dig. Genom att göra fystester innan jag skapar ett träningsupplägg får du inte bara tillgång till gedigen bakgrundsinformation, utan även ett träningsprogram baserat på dina individuella testresultat, målsättningar och träningsmöjligheter.

Med vår expertis och din motivation kommer du kunna omsätta ditt testresultat i praktiken och uppnå fantastiska resultat. Jag ger dig råd och vägledning om hur du bör träna för att förbättra din kondition och nå dina specifika träningsmål inför olika motionslopp. 

Boka ditt test idag och ta kontroll över din träning!

Metod VO2max test:

laktattest på cykel

Komplettera med laktattest

Att komplettera ett VO2 max-test med ett laktattest är en vanlig praxis inom idrottsvetenskap eftersom dessa två tester ger kompletterande och värdefull information om en persons aeroba prestanda och träningszoner. Träningszoner som man använder för att planera upp sin träning. Här är några anledningar till varför man bör kombinera dessa tester

  1. Bestämning av träningszoner
  2. Tröskelidentifiering
  3. Utvärdering av anpassning
  4. Indikation på fysisk kapacitet
  5. Individuell anpassning

Genom att kombinera resultaten från båda testerna kan träningsprogrammet skräddarsys bättre för varje individ. Detta är särskilt viktigt eftersom människor kan reagera olika på olika typer av träning och belastning.

Boka ett test
redan idag!

Optimera din träning med vetenskapliga analyser!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.