Personlig tränare
PT Halmstad

Vad får du av en PT?

Med över 10 års erfarenhet som tränare och gedigen utbildning från både privata skolor och högskolestudier inom friskvård, är jag en kvalificerad personlig tränare som brinner för att hjälpa människor att nå sina träningsmål.

En bakgrund som tidigare elitsimmare har jag fått mig en unik förståelse för vikten av hårt arbete, disciplin och fokusering för att nå toppresultat. Samtidigt har jag lärt mig vikten av att balansera träningen med andra aspekter i livet och anpassa den till varje persons individuella behov och livssituation.

Min träningsfilosofi bygger på att all träning ska vara individanpassad för att passa varje persons unika behov och mål. Med min erfarenhet samt passion hjälper jag dig att skräddarsy en plan som passar just dig och dina mål!

Boka din första session redan idag!

Mina tjänster:

Skräddarsydda träningsplaner – Jag skapar en anpassad träningsplan baserad på dina mål, behov och träningsnivå. Träningsplanen kan omfatta övningar för styrka, kondition, rörlighet, balans och koordination.

Personlig Träning – Jag erbjuder personlig träning på Halmstad Golfarena och Actic Simhallsbadet där jag hjälper dig att utföra övningar på ett korrekt och effektivt sätt. Under passet ger jag dig feedback och motivation för att hjälpa dig uppnå dina träningsmål.

Kostrådgivning – Jag hjälper dig att skapa en långsiktig och hälsosam kostplan som stödjer dina mål samt ger dig mer energi i vardagen. Med hjälp av dietistprogram kan jag näringsberäkna din kost för att säkerställa att du täcker ditt energi och näringsbehov.

Gruppträning – Om du föredrar att träna i grupp så erbjuder jag också gruppträning. Gruppträning är ett utmärkt sätt att få motivation och stöd från andra deltagare samtidigt som man får en effektiv träning.

Träningsupplägg online – För de som inte kan träffa mig personligen, erbjuder jag också träningsupplägg online. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som du kan följa när det passar dig bäst, från vilken plats som helst.

Konsultation – Vi börjar med ett uppstartsmöte där vi går igenom din träningshistorik, skador och målsättningar. Detta möte hjälper mig att få en bättre förståelse för vad du vill uppnå och hur jag kan hjälpa dig att nå dina mål.

Prislista

Personlig Träning – Från 700kr

All personlig träning i gym sker i välutrustade träningsanläggningar i högsta klass, som ger dig en träningsupplevelse utöver det vanliga! Vill du hellre köra utomhus funkar det lika bra.

  • Enstaka träningspass – Från 799 kr
  • Paket med flera träningspass – Från 700 kr per pass
  • Duo träningspass – Från 1 030 kr

Small Group – Från 250 kr
Small Group skapar en härlig lagkänsla och blir både prisvärt och effektivt! Grupperna består av 3-6 personer och du kan välja fokusområde, exempelvis rörlighet eller styrketräning.

Kostrådgivning – Från 800 kr
Med hjälp av dietistprogram hjälper jag dig att få en djupare inblick i din nuvarande kosthållning dess styrkor samt brister och förslag på förändringar.

Träningsupplägg online – Från 500 kr
För de som inte kan träffa mig personligen eller vill ha en strukturerad träningsplan utformad efter dina mål. Programmet kan du följa på egen hand eller med uppföljningar.

Simning – Från 599 kr
Jag erbjuder privatlektioner i simning på Actic Simhallsbadet i Halmstad.

  • Enskilt pass – 799 kr
  • Paket med flera pass – Från 720 kr per pass
  • Duo lektioner – Från 1 199 kr
  • 30 min lektion – 599 kr

Under sommartid finns det även möjlighet för privatlektioner i öppet vatten. Mindre paket säljs utomhus.

  • Enskilt pass – 749 kr
  • Paket med flera lektioner – Från 675 kr per lektion
  • Duo lektioner – Från 1 149 kr 

Konsultation – Gratis
Jag erbjuder kostnadsfria konsultationer för att hjälpa mig få en inblick i ditt nuläge samt hur jag kan hjälpa dig på bästa vis. Detta möte inkluderar även en del enklare tester för att visa dina styrkor samt svagheter.

Boka
redan idag!

Tillsammans kan vi uppnå dina mål!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.