Privatlektioner simning

Ta din simning till nästa nivå med min coachning

Tillsammans kommer vi ta din simning till nya höjder, oavsett vad dina mål är. Med mig som din tränare får du förmånen av en lång och imponerande erfarenhet inom simning. Jag har inte bara tävlat själv på mästerskapsnivå, utan jag har även engagerat mig intensivt i att forma och utveckla andra simmare och hjälpa dem nå sina högt uppsatta mål.

Min passion för simning och önskan att dela med mig av mina kunskaper har drivit mig till att dedikera över ett decennium till att träna andra. Som erfaren simtränare har jag arbetat med en bred målgrupp – från tävlingssimmare på hög nivå till personer som tidigare haft en rädsla för vattnet. Oavsett din bakgrund, kommer jag att skräddarsy min coaching för att hjälpa dig nå dina personliga simmål.

Med min erfarenhet som tävlingssimmare har jag personligen upplevt nivån av engagemang, press och strävan efter framgång som krävs. Denna värdefulla erfarenhet har utrustat mig med insikter och kunskap som jag nu använder för att utforma min coaching, och för att hjälpa andra simmare att uppnå sin fulla potential.

Jag är stolt över min karriär att ha varit tränare för Simklubben Laxen, där jag har utvecklat talangfulla simmare som har tagit SM-medaljer och nått framgångar på hög nivå. Under senare år har jag även varit engagerad som tränare för Halmstad Triathlon & Multisport samt som simtränare under Svenska Triathlonförbundets träningsläger i Halmstad.

Din framtid inom simningen

Oavsett om du vill finslipa din teknik, bli en mer framstående tävlingssimmare, ta dig an triathlon, eller övervinna din rädsla för vattnet, så är jag här för att vara din guide. Låt oss sätta upp tydliga mål och arbeta tillsammans för att förverkliga dina drömmar inom simningen.

 

Fysisk träning eller online

Ta Dina Simmål Till Nästa Nivå Med mig på kanten – Pris från 720 kr

Drömmer du om att bli en bättre simmare? Med fysisk simträning tillsammans med mig kan du göra dina drömmar till verklighet. Genom personlig träning i bassängen eller i öppet vatten får du direkt feedback, teknikförbättringar och skräddarsydda träningspass som tar din simning till nya höjder. 

Simning online, när det passar dig – Pris från 500 kr

För den som vill ha flexibilitet och träningsmöjligheterna var som helst, erbjuder jag online simträning det perfekta alternativet. Genom individuellt anpassade träningsprogram och videoanalys kan du förbättra din simteknik och kondition medan du tränar var du än är. 

Kombinera med ett Simtest

Boka
redan idag!

Tillsammans kan vi uppnå dina mål!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.