Online coachning

Flexibel och anpassad coachning för dig

Välkommen till Alexanders onlinecoachning! Jag erbjuder skräddarsydda träningsupplägg inom gym, triathlon och simning som är perfekt för dig som kanske inte kan träffa mig personligen, vill arbeta på egen hand eller önskar att ha mer flexibilitet i sin träning. Då är PT-Online för dig!

Alla har unika behov när det kommer till träning, vissa kanske startar sin träningsresa medans andra kanske redan är en aktiv elitidrottare. Oavsett vem du är ser jag till att skräddarsy programmet utefter hur din vardag ser ut. Den bästa träningen är den som blir av. 

Fördelarna med skräddarsydda träningsupplägg är många. För det första kan du träna när och var det passar dig bäst. Dina mål kommer alltid att vara i fokus. Det skräddarsydda programmet kommer hjälpa dig i rätt riktning med hänsyn till nuvarande nivå, tidigare livserfarenhet och livssituation. 

Vad jag erbjuder

Jag erbjuder skräddarsydda träningsupplägg online som du får följa på egen hand. Detta ger dig stor möjlighet att träna när och var det passar dig bäst. 

För att göra upplägget ännu mer personligt och effektivt rekommenderar jag att vi tar ett uppstartstillfälle fysiskt för att träffas. Detta ger mig en bättre chans att lära känna dig, analysera ditt startläge och sätta upp rimliga mål. Under uppstartsträningen går vi genom olika övningar i programmet, testar din styrka samt rörlighet.

Under träningens gång är jag aldrig längre än ett mejl eller telefonsamtal bort.

Triathlon coaching

Är du intresserad av av triathlon coachning kan du läsa mer här

Olika Träningsupplägg

Oavsett vilket mål du har eller vilken träningsnivå du befinner dig på erbjuder jag träningsupplägg som passar alla. Uppläggen är alltid utformade efter dina behov och önskemål. Exempel på träningsupplägg med olika mål: Att orka mer i vardagen, prestera på arbetet, tappa fett, bygga muskler eller kanske förbereda dig inför en viktig tävling. 

Uppläggen fungerar utmärkt att kombinera med antingen kostrådgivningfystester eller simtester. Boka en kostnadsfri konsultation redan idag. Personliga träningsupplägg startar ifrån 500kr. 

Boka
redan idag!

Tillsammans kan vi uppnå dina mål!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.