Simtest i Halmstad
& Coaching

Simtester

Vill du ta din simning till en helt ny nivå? Kanske känner du att du står still på en platå eller att du behöver vägledning när det kommer till att pusha dig själv under dina simpass? Då är mitt testpaket skräddarsytt för just dig!

Vad inkluderar vårt testpaket?

  • Intensitetszoner i Fokus: Genom CSS tester kommer vi att definiera dina individuella intensitetszoner. Detta ger dig den nödvändiga vägledningen för att optimera varje träningspass och ta dina framsteg till nya höjder.
  • Teknikanalys på Närmare Håll: Jag kommer att granska din simteknik i minsta detalj. Genom att identifiera dina styrkor och områden som behöver förbättras kommer jag att ge dig konkreta råd för att förbättra din teknik och effektivitet i vattnet.
  • Personligt Anpassat Träningspass: Efter att jag har analyserat dina tester och teknik skräddarsyr jag ett träningspass som är exakt anpassat efter dina individuella behov. Jag fokuserar på de områden du behöver öva på tekniskt och ser till att du tränar inom rätt intensitetszoner för att maximera dina resultat.

Det här paketet är en perfekt grund för att bygga upp ett långsiktigt träningsupplägg. Oavsett om du planerar att fortsätta träningen på egen hand eller tillsammans med min professionella vägledning, så ger mitt testpaket dig verktygen att utvecklas som simmare.

Oavsett om du är en erfaren tävlingssimmare som vill finslipa dina prestationer eller en passionerad motionär som vill ta simningen på allvar, så kan jag skräddarsy mina tjänster efter just dina behov.

 Pris: 1 495 kr

Boka
redan idag!

Tillsammans kan vi uppnå dina mål!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.